Actrice Sabina Began (38) 'is zwanger van Berlusconi'

24/08/12 om 14:58 - Bijgewerkt om 14:58

Began is in Italië bekend van het schandaal rond de seksfeestjes.

Actrice Sabina Began (38) 'is zwanger van Berlusconi'

De Duitse actrice Sabina Began zegt dat ze zwanger is van de gewezen Italiaanse premier Silvio Berlusconi.

Began, die in Bosnië werd geboren en in feite Sabina Beganovic heet, is in Italië vooral bekend van de 'bunga-bunga'-seksfeestjes die ze voor Berlusconi organiseerde in zijn residenties, wat haar de bijnaam 'De Bijenkoningin' opleverde.

In een interview met de krant Il Fatto Quotidiano zegt de 38-jarige actrice, die vooral in televisiefilms speelde, dat er geen twijfel over bestaat dat Berlusconi (75) de vader van haar kind is. "Het is simpel. Hij is de enige met wie ik naar bed ben geweest," legt ze uit.

Politieke comeback
Hoe de gewezen premier op het nieuws reageerde, wilde Began niet kwijt. Volgens haar staat Il Cavaliere op punt zijn politieke comeback te maken.

"Berlusconi is momenteel erg depressief. Maar voor hem is de politiek een middel om zijn batterijen weer op te laden. Als je een zekere leeftijd hebt bereikt en zoveel belangrijke dingen hebt gedaan, doet het pijn om in de hele wereld te schande te worden gemaakt. Ik denk dat het daarom is dat hij wil terugkeren. Als hij zich wil rehabiliteren, moet hij dat nu doen".

Volgens verschillende Italiaanse kranten is Berlusconi van plan om zijn kandidatuur aan te kondigen voor de parlementsverkiezingen van 2013. (AFP/KVDA)

Onze partners