Prinselijke dubbelgangers

© BelgaImage/Joe Pepler

Negen prins Harry’s en Meghan Markles hebben afgelopen weekend gestreden voor de titel van ‘beste dubbelganger van het prinselijke koppel’. De Britse prins en de Amerikaanse actrice stappen op zaterdag 19 mei in Windsor Castle in het huwelijksbootje. Omdat Harry geen onmiddellijke kandidaat is voor de troonopvolging zijn er alleen mensen uitgenodigd die ‘een persoonlijke band met het koppel’ hebben. De zeshonderd gasten moeten zich aan strikte regels houden. Mobiele telefoons zijn verboden, net als medailles en zwaarden.

De winnaars van de lookalikewedstrijd waren de Brit Rhys Whittock en de Spaanse Inmaculada Santisteban Serrano. Zij werden geselecteerd uit drieduizend inzendingen, onder wie een rosse kater. De jury was onder de indruk van ‘hun koninklijke handengewuif, hun romantische huwelijksaanzoek, en de elegante manier waarop de winnaars het bruidsboeket gooiden’. In de jury zaten een biograaf van prins Harry en een professionele dubbelganger van zijn broer, prins William.

Reageren op dit artikel kan u door een e-mail te sturen naar lezersbrieven@knack.be. Uw reactie wordt dan mogelijk meegenomen in het volgende nummer.

Partner Content