Mensen

29/04/09 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/03/18 om 14:56

BESTE CHEF: FERRAN ADRIÀ

Restaurant El Bulli van de Spaanse kok Ferran Adrià is voor de vierde keer in zijn bestaan verkozen tot beste restaurant ter wereld. De Catalaanse kok is samen met zijn restaurant, een laboratorium voor experimentele gastronomie, uitgegroeid tot een mythe in de culinaire wereld. Sommigen doen er jaren over vooraleer ze een plaatsje kunnen bemachtigen in El Bulli. Maar na al die jaren blijft Adrià de kenners verbazen met zijn schuimpjes, wolkjes en smaakbommen. De Belgische eer werd gered door het Hof van Cleve. Het restaurant van chef-kok Peter Goossens staat dit jaar 26e op de wereldranglijst.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners