Maak kans op 1 VIP-pakket voor OdeGand By Night

15/09/14 om 14:28 - Bijgewerkt op 16/09/14 om 13:12

Voor de tweede keer doet Gent Festival, editie 57 intussen, het licht uit in stijl met OdeGand By Night. Tot na middernacht treffen ruimdenkende muzikanten elkaar in de schemerzone tussen klassiek en elektronisch. Maak kans op één vip-pakket voor 27 september.

Maak kans op 1 VIP-pakket voor OdeGand By Night

© .

Hoe vaak krijg je de kans om een technopionier te zien die boem paukenslag mixt met beats? Strijkers die worden opgehitst door synths? Bach-sonates met flitsende visuals? OdeGand By Night zet zijn expeditie voort met avonturiers uit twee werelden die elkaar zelden opzoeken, maar steeds beter weten te vinden.

Nadat producer Jeff Mills vorig jaar met het Symfonieorkest Vlaanderen de Sint-Annakerk begeesterde, zullen ook dit jaar componisten het nachtleven induiken terwijl elektrowizards hun sounds ten dienste stellen van de dirigent.

Zes unieke locaties in de Gentse binnenstad zoals de Minard Schouwburg, Studio Skoop en Film-Plateau Paddenhoek? lenen zich tot onenightstands met een soundtrack van beats en strings met een twist. Deejays go classic. Orkesten wagen zich op de dansvloer.

Wie een technopionier van dezelfde rangorde verwachtte als Jeff Mills wordt op zijn wenken bediend, want dit jaar strikte OdeGand By Night de heer Derrick May, ook wel de Miles Davis van de Detroit Techno genoemd. Daarnaast op het programma: Sysmo & DJ Grazzhoppa, KEDA, het trio Khalifé-Schumacher-Tristano, Pnut & István Várdai en Bel Canto & Visuals.

Win

Maak kans op 1 VIP-pakket voor OdeGand By Night

© Sandton Grand Hotel Reylof

Wij mogen één vip-pakket weggeven voor OdeGand By Night op zaterdag 27 september met een overnachting in het Sandton Grand Hotel Reylof inclusief ontbijt, een vip-shuttle van en naar het hotel en 2 tickets voor OdeGand by Night.

OdeGand by Night vindt plaats op zaterdag 27 september vanaf 20.00 uur, meer info op www.odegandbynight.be

Lees meer over:

Onze partners