Inspiring People: wat hebben Wouter Torfs en Etienne Vermeersch gemeen?

Wouter Torfs en Etienne Vermeersch. Wat boeit en drijft de meest gewaardeerde werkgever van het land en een van de grootste filosofen van de Lage Landen? Zeker één ding hebben ze gemeen: beiden denken diep na over wat goed is, over wat juist is. In samenwerking met Renault Espace haalde Knack inspiratie bij beide denkers en doeners.

Telkens acht Knack-lezers werden verwelkomd door gastheren Torfs en Vermeersch in L'Air du Temps in Liernu (Namen), het tweesterrenrestaurant van 'chef van het jaar' Sang-Hoon Degeimbre.

Inspiring People: wat hebben Wouter Torfs en Etienne Vermeersch gemeen?

Tot zesmaal toe werd Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs, al uitgeroepen tot beste werkgever van België. Een titel die elke werkgever wel op zijn palmares wil zetten. Zijn formule is geen geheim: gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten, en dat is dan weer goed voor de business. "Zo eenvoudig kan het toch ook niet zijn?", vroegen de lezers aan de dis.

Inspiring People: wat hebben Wouter Torfs en Etienne Vermeersch gemeen?

Etienne Vermeersch, emeritus-professor en ere-vicerector aan de Ugent, filosoof, ethicus, scepticus, klassiek filoloog en opiniemaker, staat erom bekend geen blad voor de mond te nemen. Geen moment kent zijn diepgravende geest rust. Elke hap die de lezers namen van de gerechten van Sang-Hoon werd door Vermeersch gekruid met spannende inzichten en nieuwe inspiratie.

Ontdek hier alle artikels over deze inspirerende persoonlijkheden.

Onze partners