Ga op rondleiding door een smarthome

Kijk mee binnen in een echt smarthome waar slimme applicaties het leven veiliger en comfortabeler maken. Wim Wens, productadviseur van verzekeraar Fidea en Daniel Van Dessel, CEO van domotica integrator Loxone, gidsen u langs de vele mogelijkheden van een smarthome. Ontdek hun praktische tips!

Overvalt u op weg naar het werk of vakantie plots het beklemmende gevoel dat u vergeten bent het licht uit te doen of de verwarming lager te zetten? Met een smarthome-oplossing bent u niet alleen gerust, maar kunt u indien nodig ook ingrijpen en bijsturen. Deze video geeft u meer inzicht in hoe slim u uw woning kunt maken en waar u dan best op let. Want veiligheid en comfort gaan liefst niet ten koste van uw privacy en onlineveiligheid.

Daarom is samenwerken met een vakman belangrijk. Die zal u adviseren, een oplossing op maat installeren en hij staat garant voor een onderhoudscontract.

Het preventieve karakter van een smarthome vermindert de kans op een brand, diefstal of waterschade aanzienlijk, en dat kan voor uw woonverzekering voordelig zijn. Leer er meer over in deze video.

Meer informatie? Surf naar www.fidea.be of loop even langs bij uw verzekeringsbemiddelaar.