A thing of beauty is a joy forever

A thing of beauty is a joy forever

Madonna heeft er een. Jamie Oliver ook. En Colin Firth. Cristiano Ronaldo. Sharon Stone. Ze koken ermee, koesteren zich in zijn warmte, laten hun blik genietend over zijn retrodesign glijden... Maar ook gewone stervelingen vallen en masse voor een AGA-fornuis.

De godin van de weg

De godin van de weg

Knack Information Services neemt u mee in de wereld van de iconische merken. Maak kennis met 'de godin van de weg': de Citroën DS, het beroemdste model van het Franse merk Citroën.

Na regen komt Burberry

Na regen komt Burberry

Wanneer kan je met recht en rede beweren dat je merk iconisch is? Als de naam synoniem geworden is voor het product. Burberry is er zo een, dit legendarische Britse kledingmerk mocht dus ook niet ontbreken in ons dossier rond iconische merken.

Luxe op bestelling

Luxe op bestelling

Take the best that exists, and make it better, liet Henry Royce zich ooit ontvallen. Profetische woorden. Want weinig wagens verzinnebeelden die onverwoestbare degelijkheid en perfectie op dezelfde elegante manier als een Rolls-Royce, die dus zeker zijn plaatsje verdient in het dossier rond iconische merken van Knack Information Services.

Rozengeur en mondiaal succes

Rozengeur en mondiaal succes

"Een vrouw moet naar een vrouw ruiken, niet naar een bloem", vond Gabrielle 'Coco' Chanel. Knack Information Services vertelt het verhaal van Chanel N°5, het beroemdste luchtje ter wereld.

A Harley way of life

A Harley way of life

Toen jeugdvrienden Bill Harley en Arthur Davidson een motor aan hun fiets monteerden, hadden ze geen wereldimperium voor ogen, noch een fortuin. Aanvankelijk waren ze simpelweg op twee dingen uit: sneller bij het meer geraken waar ze altijd gingen vissen en meer fun onderweg! Toch is dit merk legendarisch geworden en dus past het in het Knack Information Services dossier rond iconische merken.

Levenslange pen

Levenslange pen

Zeg niet zomaar een pen tegen een Montblanc. De vulpen kan bogen op een eerbiedwaardige geschiedenis. Een geschiedenis die ze, als het even kan, ook graag mee ondertekent. En daarom belicht Knack Information Services haar in het dossier rond iconische merken.

Super Beetle

Super Beetle

Hij snort zo gezellig, bijna als zijn gevleugelde naamgenoot. De mooi afgeronde rugplaat hebben ze ook gemeen. En hoewel er oneindig veel meer insecten op aarde zijn, doet de Volkswagen Kever het met 21 miljoen exemplaren lang niet slecht. Knack Information Services belicht dit monument in het dossier rond iconische merken.