DE BELGEN.

Een onverwacht modeverhaal

De Belgen. Een onverwacht modeverhaal

De Belgen. Een onverwacht modeverhaal © Alle rechten voorbehouden

Knack Weekend nodigt u uit voor de exclusieve opening van de tentoonstelling 'De Belgen. Een onverwacht modeverhaal' en de conferentie met ontwerpster Diane Von Furstenberg in Bozar in Brussel.

Bozar, het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, zet deze zomer de Belgische mode in de kijker. In de grootste groepstentoonstelling over Belgische mode ooit maakt u kennis met het werk van meer dan 100 ontwerpers die de Belgische mode op de kaart hebben gezet. Van Norine, het eerste Brusselse modehuis, en tal van pioniers zoals Ann Salens en Anita Evenepoel, tot de legendarische 'Zes van Antwerpen' en de nieuwe generatie modeontwerpers waarvan we de komende jaren nog veel gaan horen. 'De Belgen. Een onverwacht modeverhaal' ontrafelt dan ook het DNA van de Belgische mode. Deze kent geen dominante, eenvormige stijl. Toch herkent u haar aan de attitude van onafhankelijke ontwerpers. Kom u in het Paleis voor Schone Kunsten vergapen aan topstukken van Martin Margiela, Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck, Raf Simons, Olivier Theyskens, Jean-Paul Lespagnard, Ann Demeulemeester en vele anderen.

Om 17 uur gidsen we u graag rond door de tentoonstelling. Daarna volgt de feestelijke opening van de expo. Deze wordt ingeleid met een debat waarin o.m. ontwerpster Diane Von Furstenberg en zakenvrouw Anne Chapelle zetelen. Ze vertellen allebei meer over hun rol in de mode-industrie, de creatieve avonturen en de economische realiteit achter de schermen. De avond wordt afgesloten met een drankje. Trek alvast uw meest modieuze outfit aan en geniet van deze unieke avond.

www.bozar.be

Praktisch

  • Donderdag 4 juni 2015 om 17 uur
  • BOZAR, Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Voordeel

  • 25 x 2 genodigden

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet u geregistreerd of aangemeld (indien reeds geregistreerd) zijn op deze site.

U kan alleen maar deelnemen als u ook geabonneerd bent.

Onze partners