Video | Nieuws

‘Hakarena’ moet ploeg aan rugbytitel helpen (video)

Vergeet de Haka, de traditionele Nieuw-Zeelandse dans die gebruikt wordt om tegenstanders bij sportwedstrijden te intimideren, want de Engelse rugbyploeg heeft sinds kort een geheim wapen: de Hakarena. Het gaat om een combinatie van, hoe kan het ook anders, de Haka en de Macarena.

De video werd gepubliceerd naar aanleiding van het WK Rugby dat plaatsvindt van 18 september tot en met 31 oktober. “Hiermee kunnen we onze Nieuw-Zeelandse tegenstanders misschien uit hun ritme brengen en hen van een nieuwe titel houden”, klinkt het bij het Engelse team.

Vergeet de Haka, de traditionele Nieuw-Zeelandse dans die gebruikt wordt om tegenstanders bij sportwedstrijden te intimideren, want de Engelse rugbyploeg heeft sinds kort een geheim wapen: de Hakarena. Het gaat om een combinatie van, hoe kan het ook anders, de Haka en de Macarena. De video werd gepubliceerd naar aanleiding van het WK Rugby dat plaatsvindt van 18 september tot en met 31 oktober. “Hiermee kunnen we onze Nieuw-Zeelandse tegenstanders misschien uit hun ritme brengen en hen van een nieuwe titel houden”, klinkt het bij het Engelse team.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content