Video | Nieuws

Graffiti-mysterie op metershoge brug in Gent (video)

In Gent zitten ze met een graffiti-mysterie. Op een spoorwegbrug boven de ringvaart is iemand al meer dan een jaar bezig om een krokodil te tekenen, beetje per beetje. Daarnaast staat een boodschap, ‘do not look at me’, kijk niet naar mij.

Niemand weet wie de kunstenaar is en hoe hij op de brug geraakt. ’t Is levensgevaarlijk want de brug is 20 meter hoog en je moet langs spoorkabels waarop 3000 volt zit. Daarom denken sommige mensen dat hij met lange stokken werkt en zo vanop de grond schildert.

De spoorwegen zijn niet meteen van plan om de graffiti het te verwijderen want ze vinden het te gevaarlijk om iemand naar boven te sturen.

In Gent zitten ze met een graffiti-mysterie. Op een spoorwegbrug boven de ringvaart is iemand al meer dan een jaar bezig om een krokodil te tekenen, beetje per beetje. Daarnaast staat een boodschap, ‘do not look at me’, kijk niet naar mij. Niemand weet wie de kunstenaar is en hoe hij op de brug geraakt. ’t Is levensgevaarlijk want de brug is 20 meter hoog en je moet langs spoorkabels waarop 3000 volt zit. Daarom denken sommige mensen dat hij met lange stokken werkt en zo vanop de grond schildert. De spoorwegen zijn niet meteen van plan om de graffiti het te verwijderen want ze vinden het te gevaarlijk om iemand naar boven te sturen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content