Medisch centrum in station Brussel-Centraal opent op 8 juni

21/05/15 om 07:41 - Bijgewerkt om 07:41

Voor algemene medische diensten kunt u vanaf 8 juni terecht in Qmedical Central, het medisch centrum in het station Brussel-Centraal.

Medisch centrum in station Brussel-Centraal opent op 8 juni

Centraal-station Brussel © BELGA

Qmedical Central, het medisch centrum in het station Brussel-Centraal, opent de deuren op 8 juni om 6.30 uur. Dat heeft netwerk Brussels Quality Medical bekendgemaakt. De opening was eerst aangekondigd voor begin mei, maar de werkzaamheden sleepten langer aan dan gepland.

Het centrum biedt algemene medische diensten. Je kan er onder meer terecht om bloed te laten nemen en voor voorschriften, eerste hulp of snelle check-ups. De artsen van het centrum werken samen met de huisarts, die binnen de 48 uur een verslag krijgt. Het is niet de bedoeling de huisdokter volledig vervangen. Bij grotere of ernstige problemen is het nog altijd aangeraden om die een bezoek te brengen.

Er werken drie verpleegsters, twee artsen en vier mensen bij de receptie. Het centrum zal geopend zijn tussen 6.30 uur en 19.30 uur op weekdagen, en ook op zaterdagochtend. De prijs is vergelijkbaar met een gewoon doktersbezoek. (Belga/AVE)

Lees meer over:

Onze partners