Astrid Wittebolle
Astrid Wittebolle
Astrid Wittebolle selecteert voor u de site van de dag.
Opinie

05/12/11 om 10:09 - Bijgewerkt om 10:09

De digitale U

Uw ultieme digitale profiel

Jaren geleden maakte u een eigen website. Daarna schakelde u over op een blog. Dan volgden Facebook en Twitter en gepersonaliseerde foto- en videodiensten. En nu bent u verdwaald in cyberspace.

Flavors.me is dan ook een logische stap om uw digitale gespleten persoonlijkheid opnieuw te verenigen in één profiel. Deze gratis dienst schraapt alles bij elkaar wat u op uw profielen her en der op het internet heeft verzameld. Dat alles wordt samengebrecht in één nieuw digitaal profiel. Dat kunt u mooi vormgeven; er zijn verschillende layouts, lettertypes en andere toeters en bellen. In tegenstelling tot bij andere sociale netwerken kunt u uw content veel makkelijker beheren en u wordt niet geconfronteerd met snufjes die u niet wilt.

U kunt ook andere gebruikers uitnodigen om u te volgen en u kunt zelf andere Flavors-gebruikers in de gaten houden op de Social Stream.

Er zijn geen advertenties, een premium-abonnement kost 2 dollar per jaar en je data zullen nooit worden verkocht (erewoord!). Flavors.me heeft la 750.000 gebruikers. Als u het systeem ook mobiel wilt gebruiken moet u betalen. Een upgrade kost 20 dollar per jaar. Dan kunt u ook uw eigen URL koppelen aan het Flavors.me-profiel.

Onze partners