Thé Lau's laatste verhalenbundel 'De grote vakantie' wordt op Eilandfestival ten doop gehouden

21/08/15 om 10:03 - Bijgewerkt om 10:03

Op zondag 20 september zullen Gustaaf Peek, Ilja Leonard Pfeijffer, Dimitri Verhulst en Tommy Wieringa tijdens het Antwerpse Eilandfestival 'De grote vakantie' van Thé Lau presenteren.

Thé Lau's laatste verhalenbundel 'De grote vakantie' wordt op Eilandfestival ten doop gehouden

Zanger Thé Lau kon ook als schrijver van verhalen en romans aardig uit de voeten. © BELGA

De in juni overleden 62-jarige Nederlandse zanger Thé Lau was ook een schrijver van verhalen en romans. 'De grote vakantie' (uitgeverij Lebowski), een verhalenbundel waar hij voor zijn overlijden nog de laatste hand aan heeft gelegd, wordt tijdens het Eilandfestival van Behoud de Begeerte op zondag 20 september om 19u in schoon gezelschap officieel gepresenteerd.

Literair driegangenmenu

Thé Lau's laatste verhalenbundel 'De grote vakantie' wordt op Eilandfestival ten doop gehouden

© GF

Gustaaf Peek, Ilja Leonard Pfeijffer, Dimitri Verhulst en Tommy Wieringa waren de collega's met wie Thé Lau in maart 2015 nog door Vlaanderen en Nederland tourde tijdens The Pursuit of Happiness. Zij zullen die avond Thé Lau's laatste boek voorstellen tijdens een literair diner (zie beneden) op de Letterenboot #1 in het Willemdok op de Antwerpse Napoleonkaai.

Verhalenschrijver én romancier

Thé Lau debuteerde als auteur in 2000 met 'De sterren van de hemel', eveneens een verhalenbundel. Hij maakte ook twee romans: 'Hemelrijk' (2004)en 'Juliette' (2014). Met deze verhalenbundel sluit Thé Lau dus zijn literair leven af, zoals het ooit begonnen is.

Inschrijven voor de boekpresentatie kost 50 euro, inclusief glas cava, water, wijn en driegangenmenu. Behoud de Begeerte contacteert u later met de vraag of u al dan niet vegetarisch wil eten. Reserveren kan via deze link.

Frank Hellemans

Lees meer over:

Onze partners