Eerste boeken nieuwe Vlaamse uitgeverij Polis verschijnen in september

12/06/15 om 13:38 - Bijgewerkt om 15:14

Uitgeverij Polis zal vanaf september 2015 de eerste boeken op de markt brengen en doet daarbij een beroep op New Book Collective om de nieuwe uitgaves in Nederland te verspreiden.

Eerste boeken nieuwe Vlaamse uitgeverij Polis verschijnen in september

Harold Polis laat zijn nieuwe uitgeverij Polis met dito logo te water. © Facebook

Uitgeverij Polis werd in maart 2015 opgericht en gaat literatuur en non-fictie voor het Nederlandse taalgebied uitgeven. Uitgeverij Polis wordt geleid door Harold Polis en maakt integraal deel uit van Uitgeverij Pelckmans, een van de grootste zelfstandige uitgevers in België.

New Book Collective

De eerste catalogus van Uitgeverij Polis verschijnt in juli. Dan pas zullen we dus weten wat uitgeverij Polis in concreto in petto heeft voor de lezer. De eerste titels komen op de markt in september 2015.

Vandaag raakte bekend dat uitgeverij Polis in Nederland gaat samenwerken met de jonge distributeur New Book Collective om er haar uitgaven te slijten. New Book Collective werd in 2014 opgericht door Maarten Richel en Joke de Witte om zelfstandige boekenuitgeverijen te ondersteunen op het gebied van verkoop en publishing software. New Book Collective werkt onder meer samen met de Nederlandse uitgeverijen Marmer en Cossee.

(bron: persbericht uitgeverij Polis) FH

Lees meer over:

Onze partners