Davidsfonds organiseert grootste literaire brunch

08/01/13 om 16:45 - Bijgewerkt om 16:45

Op zondag 20 januari heeft voor de derde keer 'Toast Literair' plaats, een Davidsfonds-evenement met 170 literaire activiteiten op één ochtend. Op zondag 13 januari zijn al 2000 boeken te winnen.

Tijdens de derde editie van 'Toast Literair' programmeren 170 Davidsfonds-afdelingen over heel Vlaanderen evenveel literaire activiteiten waarop iedereen hartelijk welkom is. Onder andere Kristien Hemmerechts, Vitalski, Brigitte Raskin, Elvis Peeters, An Olaerts en Mark Eyskens staan op de affiche.
Ook jongeren en de allerkleinsten kunnen proeven van literaire en andere lekkernijen. Op flink wat plaatsen is een jeugdauteur te gast of is een apart onderdeel voor kinderen gepland.

Exclusief voor 'Toast Literair' zal Friedl' Lesage haar Radio 1-programma 'Touché' live vanuit 't Arsenaal in Mechelen presenteren. Met een prominente gast voert Friedl' tussen 11 en 13 uur een gesprek over leven en werk, schoonheid en troost, passie en kunst.

Bovendien schenkt het Davidsfonds de zondag vóór 'Toast Literair' 2.000 gratis boeken weg. Op zondagmorgen 13 januari krijg je bij 20 bakkers verspreid over Brugge, Gent, Antwerpen, Leuven en Hasselt bij je aankoop een gratis boek.

Meer details en een overzicht van de deelnemende bakkers vind je vanaf midden januari op de literaire evenemenentsite van het Davidsfonds.

(Bron: Persbericht) FH

Lees meer over:

Onze partners