Boekenbeurs 9 november: scholieren en studenten baas

09/11/15 om 09:41 - Bijgewerkt om 09:47

Vandaag staat de Boekenbeurs in het teken van de scholieren met onder andere de Knaller van een Knack-wedstrijd en een journalistieke studentenquiz die peilt naar de culturele bagage van onze journalisten in wording.

Boekenbeurs 9 november: scholieren en studenten baas

Guillaume Van der Stighelen legt uit hoe je een heldenmerk maakt. © Filip Van Roe

Nu de herstvakantie erop zit, komen scholieren én studenten op maandag 9 november aan hun trekken op de Boekenbeurs met de grote Knaller van een Knack-wedstrijd voor leerlingen van het middelbaar en de journalistenquiz voor studenten.

Word Knack-reporter: doorlopend aan de Knack-stand 416 in Hal 4

Ook dit jaar organiseert Knack zijn grote Knaller van een Knack-wedstrijdvoor leerlingen van het middelbaar. De leerlingen kunnen ter plaatse deelnemen of de antwoorden achteraf inzenden.

De winnaar mag met zijn of haar klas een eigen Knack maken. Een redactieteam bezoekt de klas en zorgt voor een Knack op maat.Van die bijzondere editie krijgt de winnende school 1000 gratis exemplaren. Die kunnen worden verkocht om schoolreizen, didactisch materiaal, nieuwe sportuitrustingen of uitstappen te financieren.

Reclamemaker Guillaume Van der Stighelen legt uit hoe je een sterk merk creëert (Geel Podium: 11u)

Reclamegoeroe Guillaume Van de Stighelen doet uit de doeken hoe je als marketeer een sterk merk - een heldenmerk, zoals hij het zelf noemt - kunt maken. Hij geeft tips en tricks om je mannetje - of vrouwtje - te staan in de merkenmarketing.

Ruben Van Gucht, sportjournalist bij VRT, modereert journalistenquiz voor studenten (Geel Podium: 16u)

Hoe zit dat nu met de parate kennis van onze journalisten in spe? Ruben Van Gucht stelt jounalistiekstudenten in opleiding op de proef met een quiz die hun journalistieke bagage danig op de proef zal stellen.

Kies Het Beste Boek en stem je favoriete auteur de geschiedenis in

Frank Hellemans

Onze partners