Tack wordt teruggefloten

Tack wordt teruggefloten

Voorlopig stemmen de aandeelhouders van Picanol en Tessenderlo Group niet over het voorstel om te fuseren tot één Belgische industriële groep Picanol Tessenderlo Group.Zwarte Piet wordt Paarse Piet

Zwarte Piet wordt Paarse Piet

PostNL brengt een serie van vijf speciale Sinterklaaspostzegels uit. Opvallend is dat Zwarte Piet niet zwart, maar paars is.


Niet elke Zwarte Piet schendt onze grondprincipes

Michaël Merrigan - We moeten stilstaan bij een traditie als die van Zwarte Piet, maar mensenrechten gebruiken om een hele traditie zonder vraag naar de betekenis ervan overboord te gooien, is dwaasheid waarmee onze vrije samenleving snel een erg moralistische en onleefbare plaats kan worden.Een miljoen 'likes' voor Zwarte Piet op Facebook

Een miljoen 'likes' voor Zwarte Piet op Facebook

De Facebookpagina tegen de afschaffing van het Sinterklaasfeest heeft in 24 uur al meer dan een miljoen 'likes' gekregen. Ze is daarmee de grootste en de snelst groeiende Nederlandse fanpagina op Facebook.


Sinterklaas en Zwarte Piet zijn het bekendste interraciaal homokoppel van België en Nederland

Jean Marie de Meester - Zwarte Piet en Sinterklaas zijn het voorbeeld van moderniteit. Een blanke man die met één of zelfs meerdere zwarte mannen samenwoont in Spanje en jaarlijks voor een party naar het Noorden komt om cadeau's uit te delen. Het weze duidelijk voor Jean Marie de Meester: Sinterklaas en Zwarte Piet zijn het bekendste interraciaal homokoppel van België en Nederland.