Zoekactie Moorsele: meeste stoffelijke resten vermoorde vrouw teruggevonden

19/04/11 om 20:17 - Bijgewerkt om 20:17

Aan een waterzuiveringsinstallatie in de Wevelgemse deelgemeente Gullegem zijn dinsdagnamiddag opnieuw stoffelijke resten teruggevonden van Caroline Vyncke, de 42-jarige vrouw die sedert 7 februari vermist was. Het gaat om een deel van de onderste ledematen.

Zoekactie Moorsele: meeste stoffelijke resten vermoorde vrouw teruggevonden

© Imageglobe/Nicolas Maeterlinck

Het parket van Kortrijk heeft dinsdagavond de vondst van enkele lichaamsdelen in de Heulebeek in Gullegem bevestigd. "Het zou naar alle waarschijnlijkheid gaan om lichaamsdelen van de verdwenen Caroline Vyncke (42) uit Moorsele", aldus het parket.

"De locatie in Gullegem bevindt zich zo'n 6,4 kilometer stroomafwaarts van de plaats waar eerder de andere lichaamsdelen werden aangetroffen. Het onderzoek zal nu worden verder gezet", aldus parketwoordvoerster Karlien Ververken, die geen verdere details over de vondst kwijt wou.

Duikers van de Civiele Bescherming werden dinsdagnamiddag ingezet aan een waterzuiveringsinstallatie langs de R8 in Gullegem om er te zoeken naar stoffelijke resten van Caroline Vyncke. Dat gebeurde nadat zondag en maandag in de Heulebeek in Moorsele al onder meer een dijbeen, de romp en het hoofd van de vermoorde vrouw werden teruggevonden.

De speurders besloten hun actieterrein te verleggen naar de plek waar de Heulebeek op de zuiveringsinstallatie uitkomt. Vrij snel werd succes geboekt. Duikers troffen de rest van de onderste ledematen aan die nog niet werden teruggevonden.

Kleinere lichaamsdelen werden nog niet teruggevonden. Daar wordt woensdag verder naar gezocht. (Belga)

Onze partners