Zaak Humo: 'Poorten van de hel zullen zich openen bij klacht'

17/04/12 om 21:13 - Bijgewerkt om 21:13

Als Pol Van Den Driessche een klacht indient tegen Humo en ervoor kiest het debat op het publieke domein te voeren, "dan opent hij de poorten van de hel".

Zaak Humo: 'Poorten van de hel zullen zich openen bij klacht'

© Belga

Als Pol Van Den Driessche een klacht indient tegen Humo en ervoor kiest het debat op het publieke domein te voeren, "dan opent hij de poorten van de hel". Dat heeft Humo-journalist Jan Antonissen gezegd in "Terzake". Antonissen wijst erop dat zich vandaag nog vijf nieuwe getuigen gemeld hebben. N-VA-politicus en gewezen journalist Pol Van Den Driessche bevestigde eerderdat hij een klacht wil indienen tegen Humo.

In het weekblad staat een artikel waarin diverse vrouwen getuigen over seksuele intimidatie en ongewenste avances. "We stellen vast dat Pol Van Den Driessche op een lasterlijke en onterende manier beledigd wordt", zo zei zijn advocaat Philip Valcke aan Belga.

Als Van Den Driessche effectief zo'n klacht zal indienen, dan "opent hij de poorten van de hel", aldus Antonissen in "Terzake". Volgens de Humo-journalist bevat zijn artikel maar een greep uit de getuigenissen over seksuele intimidatie rond Van Den Driessche die hij had ontvangen. (Belga/INM)

Onze partners