Video | Nieuws

Wat met alle Rode Duivelspullen na EK? (video)

T-shirts, vlaggen, mutsen: de afgelopen weken kon je ongeveer alles kopen in de nationale driekleur. Maar nu het EK erop zit voor onze Rode Duivels blijven heel wat winkels zitten met promomateriaal van onze nationale ploeg. Wat gebeurt er met al die spullen?

Winkelrekken vol spullen van de Rode Duivels, van drinkflessen tot brooddozen. Ze liggen er nu nog, maar trekken heel wat minder de aandacht dan toen de Duivels nog op weg waren om Europees kampioen te worden. Winkeliers blijven intussen met hun spullen zitten, en ze moeten zo snel mogelijk weg uit de rekken.

T-shirts, vlaggen, mutsen, quasi alles kon je de afgelopen weken kopen in de driekleur. Maar nu het EK erop zit voor onze Rode Duivels blijven heel wat winkels zitten met promomateriaal van onze nationale ploeg. Wat gebeurt er met al die spullen? Winkelrekken vol spullen van de Rode Duivels, van drinkflessen tot brooddozen. Ze liggen er nu nog, maar trekken heel wat minder de aandacht dan toen de Duivels nog op weg waren om Europees kampioen te worden. Winkeliers blijven intussen met hun spullen zitten, en ze moeten zo snel mogelijk weg uit de rekken.

Partner Content