Volg LIVE de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Wales

15/10/13 om 10:25 - Bijgewerkt om 20:08

De WK-kwalificatie is al binnen en dus hopen de Rode Duivels vanavond op een galamatch tegen Wales. De rode lantaarn van de poule zal echter niet meevieren met de Belgen. Volg LIVE bij Knack.be vanaf 20u.

Volg LIVE de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Wales

Groot is de belangstelling waaronder de Rode Duivels trainen. © BELGA

De treinen waren opvallend leger, mensen konden zich moeilijk concentreren op het werk en cursussen werden vroeger beëindigd: de aanloop naar de wedstrijd van de waarheid tegen Kroatië woog op het land. De ban werd gebroken door een uitstekende wedstrijd van onze Rode Duivels. In bloedvorm was Romelu Lukaku , die 2 maal de netten deed trillen.

Bij de terugkeer naar België zei de spits dat de Duivels hadden gezongen op het vliegtuig. Toch wil bondscoach Marc Wilmots 'het woord feesten niet horen'. Voeten op de grond, het blijft zijn devies, ook al ligt enkel nog een wedstrijd tegen Wales in het verschiet.

Wales is de rode lantaarn van de poule en kan Brazilië sowieso op de buik schrijven. Toch zullen ze niet meevieren met de Belgen en hun huid duur verkopen. De Duivels hopen op een galawedstrijd, maar zullen die dus vooral zelf moeten maken.

Volg nu LIVE België - Wales.

Lees meer over:

Onze partners