Verdachte moord Etterbeek gefilmd door veiligheidscamera

04/10/12 om 07:50 - Bijgewerkt om 07:50

Het net rond de hoofdverdachte van de viervoudige moord in Etterbeek begint zich te sluiten, nu hij op camerabeelden te zien is in de omgeving van het huis van de slachtoffers.

Het net rond Alam Khorshed - de hoofdverdachte van de viervoudige moord in Etterbeek - begint zich stilaan te sluiten, nu blijkt dat hij zich rond het tijdstip van de feiten dicht bij de woning van de slachtoffers bevond. Dat bewijzen camerabeelden waarop de man te zien is op zijn bromfiets, meldt Het Laatste Nieuws.

De asielzoeker uit Bangladesh reed vrijdagavond niet één keer door de Generaal Capiaumontstraat in Elsene. Een veiligheidscamera filmde hoe hij er aan het ronddolen was. Zo passeerde Alam Khorshed meermaals met zijn bromfiets. De politie heeft dat voertuig intussen teruggevonden. De man moet dus op een andere manier op de vlucht geslagen zijn nadat hij de vier moorden gepleegd had.

Waar hij zich schuilhoudt, blijft voorlopig onduidelijk, maar speurders zijn er nog steeds van overtuigd dat hij de hoofdstad niet verlaten heeft. Toen hij zijn kamergenoot na de feiten opbelde met een gsm, werd dat signaal immers opgevangen in het Brusselse, aldus nog Het Laatste Nieuws. (Belga/SD)


Onze partners