'Van Den Driessche zal goed bestuurder zijn in Brugge' (Jambon)

19/04/12 om 16:46 - Bijgewerkt om 16:46

Ongewenste intimiteiten kunnen voor ons niet, maar Pol Van Den Driessche heeft vandaag nog alle steun van de partij, aldus Jan Jambon.

'Van Den Driessche zal goed bestuurder zijn in Brugge' (Jambon)

© Belga

Ongewenste intimiteiten kunnen voor ons niet, maar Pol Van Den Driessche heeft vandaag nog alle steun van de partij. Dat verklaarde Jan Jambon, fractieleider van N-VA in de Kamer, in Villa Politica op Eén.

Volgens Jan Jambon zijn er momenteel alleen maar getuigenissen. "De feiten zullen moeten worden vastgesteld door andere organisaties", zegt hij. "Daarover kunnen wij niet oordelen."

Het verglijden van onze politieke wereld

De fractieleider stelt wel duidelijk dat ongewenste intimiteiten niet door de beugel kunnen voor de N-VA. "Maar dat zal dan ergens moeten kunnen worden geobjectiveerd. Op dit moment heeft Van Den Driessche nog alle steun van de partij. Hij zal een goed bestuurder zijn in Brugge."

De campagne tegen de kandidaat-burgemeester is volgens Jambon buiten alle proportie. "Ik maak mij zorgen over het verglijden van onze politieke wereld. We zijn nu al dagen bezig over insinuaties." (Belga/TE)

Lees meer over:

Onze partners