Tanguy Veys (Vlaams Belang) - Blankenberge

29/08/12 om 21:33 - Bijgewerkt om 21:33

Knack.be stelt drie vragen over de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 aan elke politicus die de strijd aangaat: Wat is de inzet van de verkiezingen? Wie wint en wie verliest? Wat speelt in uw gemeente?

Tanguy Veys (Vlaams Belang) - Blankenberge

© Belga

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De verwachtingen voor het Vlaams Belang zijn groot, maar het enthousiasme en het geloof zijn dat ook. Daarom gaat het Vlaams Belang in Blankenberge voluit om het resultaat van 2006, met 3 verkozenen, opnieuw te bevestigen.

Het Vlaams Belang legt hiermee voor zichzelf de lat heel hoog, maar vindt dit geen onmogelijke opdracht.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Op 14 oktober '12 kan de Blankenbergenaar kiezen voor een sterke en enthousiaste ploeg van het Vlaams Belang, met een degelijk programma.

Wie het Vlaams Belang kent, weet dat de Blankenbergenaar mag rekenen op stevig oppositiewerk. Het Vlaams Belang rekent er op dat de kiezer ons dat vertrouwen en mandaat geeft om daar ook de komende 6 jaar werk van te maken.

Een sterk Vlaams Belang in Blankenberge is daar de beste garantie voor!

Wat is van belang in uw gemeente?

Voor een stad met ruim 20.000 inwoners stelt het Vlaams Belang vast dat er blijvende aandacht moet zijn om Blankenberge leefbaar en veilig, maar ook Vlaams, aantrekkelijk, welvarend en betaalbaar te houden. Het Vlaams Belang merkt bijvoorbeeld op dat het aantal woninginbraken en gevallen van drugs- en illegaal wapenbezit in Blankenberge onrustbarend stijgt. Ook de overlast veroorzaakt door toestroom van niet-Europese vreemdelingen moet op de voet gevolgd worden.

Het kan immers niet zijn dat Blankenberge de weg op gaat van de grootsteden. Veel van de huidige inwoners van Blankenberge zijn verhuisd uit de grootsteden omwille van de verloedering, de vervreemding en de onveiligheid, en er kan geen sprake van zijn dat die problemen mee verhuizen. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Onze partners