Slachtoffer steekpartij overleden

15/07/14 om 12:03 - Bijgewerkt om 12:03

De 36-jarige man die bij een steekpartij in de Brusselse deelgemeente Neder-over-Heembeek zwaargewond raakte, is overleden aan zijn verwondingen.

Slachtoffer steekpartij overleden

© BELGA

De man die maandagnamiddag zwaargewond raakte bij een steekpartij in de Brusselse deelgemeente Neder-over-Heembeek, is in de loop van de nacht overleden aan zijn verwondingen. Het gaat om een man van 36 jaar oud. Dat meldt het Brusselse parket.

Over de omstandigheden en de aanleiding van de steekpartij geeft het parket voorlopig geen commentaar. Het incident vond maandagnamiddag rond 16.45 uur plaats. De dertiger werd overvallen door een groep mensen die gewapend waren met messen en baseballknuppels en werd in elkaar geslagen. Hij kreeg ook verschillende messteken en werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed aan zijn verwondingen.

'Het Brusselse parket is ter plaatse gegaan met een onderzoeksrechter en een wetsarts', zegt Jennifer Vanderputten, substitute en woordvoerster van het Brusselse parket. 'Ook het labo van de federale politie kwam ter plaatse. Er werd een gerechtelijk onderzoek geopend voor moordpoging. Na het overlijden van het slachtoffer zal dat een onderzoek voor moord worden. Op vraag van de onderzoeksrechter wordt, in het belang van het onderzoek, geen verdere informatie gegeven.' (Belga/WB)

Lees meer over:

Onze partners