Politie zoekt 29-jarige verdachte van moordpartij Etterbeek

01/10/12 om 09:35 - Bijgewerkt om 09:35

In het onderzoek naar de viervoudige moord in Etterbeek hebben de speurders een collega van de vader in het vizier. De man is spoorloos sinds de feiten.

Het parket van Brussel en de onderzoeksrechter hebben een opsporingsbericht laten verspreiden van de verdachte van de viervoudige moord die vrijdagavond gepleegd werd in Etterbeek.

Het gaat om Alam Khorshed, een 29-jarige man die afkomstig is uit Bangladesh.

De 29-jarige Khorshed, die in een opsporingsbericht van de federale politie als verdachte wordt omschreven, is 1.65 meter lang en mager.

Collega
Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een collega van vader Jasbir Singh. "Hij was jaloers omdat ik de kok mocht helpen en hij alleen maar mocht afwassen", aldus Singh.

Volgens de krant verdween ook een van de professionele messen uit de keuken van het Brusselse restaurant waar de vader en de verdachte werken. Het zou gaan om een gelijkaardig model als het moordwapen.

In Etterbeek werden een vrouw en drie kinderen de keel overgesneden. De levenloze lichamen van de slachtoffers werden vrijdagavond aangetroffen. De 39-jarige vader werd ongerust toen hij geen nieuws kreeg van zijn gezin. Hij ging naar huis en trof er de lichamen aan. Volgens de man, die van Indiase afkomst is, heeft zijn familie geen vijanden. (Belga/TE)

De politie vraagt aan de mensen die weten waar Khorshed verblijft, om naar het gratis nummer 0800/30.30.0 te bellen. Er kan ook gemaild worden naar opsporingen@politie.be.

Lees meer over:

Onze partners