Pascal Smet trekt SP.A-lijst in Brussel

13/02/14 om 23:25 - Bijgewerkt om 23:25

Pascal trekt bij de verkiezingen de Brusselse lijst van de SP.A. De voorzitster van de Jongsocialisten, Maite Morren, trekt de Kamerlijst. De Vlaamse lijst wordt getrokken door Yamila Idrissi.

Pascal Smet trekt SP.A-lijst in Brussel

Psacal SmetSP © BELGA

Dat wordt donderdagavond bevestigd door de SP.A-afdeling van het Brussels gewest. Vlaams minister van Onderwijs, Jeugd, Gelijke Kansen en Brussel Pascal Smet zal tijdens de verkiezingen de lijst voor het Brussels parlement trekken. De tweede plaats is voor Brussels parlementslid en schepen in Anderlecht Elke Roex. Op drie staat Brussels parlementslid Fouad Ahidar.

Vlaams volksvertegenwoordiger Yamila Idrissi trekt de lijst voor het Vlaams parlement. Op de tweede plaats staat Bert Anciaux, die in 2009 na het uiteenvallen van de Volksunie en via een tussenstap met Spirit en de VlaamsProgressieven de overstap maakte naar de SP.A. Hij is ook fractievoorzitter voor de partij in de Senaat.

Voorzitster van de Jongsocialisten en schepen in Elsene Maite Morren zal de lijst voor de Kamer trekken. Meer namen volgen op 25 februari. (Belga/TV)

Onze partners