Ook voor CD&V is campagne begonnen met ‘Kris Peeters on Tour’

CD&V'ers Kris Peeters (L) en Hendrik Bogaert (R) © BELGA

CD&V heeft de campagne voor de verkiezingen van 25 mei op gang getrapt met ‘Kris Peeters on Tour’, een rondgang langs de vijf Vlaamse provincies die de christendemocraten moet helpen hun socio-economisch programma uit te werken.

CD&V heeft de campagne voor de verkiezingen van 25 mei op gang getrapt met ‘Kris Peeters on tour’, een rondgang langs de vijf Vlaamse provincies die de christendemocraten moet helpen hun socio-economisch programma uit te werken.

West-Vlaanderen mocht als eerste Vlaams minister-president Kris Peeters en de lijsttrekkers ontvangen.

Peeters ging in Roeselare een kijkje nemen bij het bedrijf Maselis, een van de grootste voedingsbedrijven in de provincie. Hij zat er samen met een vijftigtal bedrijfsleiders om zijn plan op het terrein te toetsen. Maandagavond gaat het nog naar Brugge waar hij in de hotelschool Ter Groener Poorte zijn plan ook nog aan de onderwijssector zal voorleggen.

Peeters kreeg het gezelschap van de West-Vlaamse lijsttrekkers Hilde Crevits en Hendrik Bogaert en van Europees lijsttrekster Marianne Thyssen.

Op basis van gesprekken met ondernemers, verenigingen, academici en gewone burgers wil CD&V tot een sociaal-economisch plan komen. Dat plan wordt op 28 februari voorgesteld.

(Belga/SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content