Ontmoeting Martin-Lejeune: advocaten beide partijen dienen klacht in

19/11/12 om 16:21 - Bijgewerkt om 16:21

De advocaten van Jean-Denis Lejeune en Michelle Martin hebben een klacht ingediend omdat het gesprek dat ze met elkaar hadden beluisterd kon worden door een journaliste.

Ontmoeting Martin-Lejeune: advocaten beide partijen dienen klacht in

© Belga

De advocaten van Jean-Denis Lejeune en Michelle Martin hebben een klacht ingediend bij de procureur des konings van Namen omdat het gesprek dat ze met elkaar hadden beluisterd kon worden door een journaliste. Dat meldt de advocaat van Lejeune, Georges-Henri Beauthier.

Lejeune en Martin ontmoetten elkaar in de buurt van het klooster van Malonne, waar de ex-vrouw van Marc Dutroux verblijft. Bij het gesprek waren twee bemiddelaars van de vzw Médiante aanwezig en ook de zoon van Jean-Denis Lejeune. Het gesprek tussen Martin en Lejeune werd gedurende een 50-tal minuten afgeluisterd door een journaliste
via de gsm van een bemiddelaar.

De advocaten van Lejeune en Martin lieten meteen al weten dat ze een klacht zouden indienen. De advocaten benadrukten dat de inhoud van de bemiddeling een private aangelegenheid is en dat hun cliënten dat private karakter willen bewaren.

Meester Georges-Henri Beauthier gaf niet veel details over de klacht. "Mijn cliënt en de raadsman van Michelle Martin vinden het niet opportuun om informatie te geven over de inhoud van de klacht." (Belga/SD)Onze partners