Nog even zon

14/03/16 om 08:45 - Bijgewerkt om 08:45

Bron: Belga

(Belga) Vanmiddag is het zonnig en droog. Er waait een matige, aan zee een vrij krachtige, schraal aanvoelende oost-noordoostenwind. De maxima bedragen 5 graden in Hoog-België en ongeveer 9 graden in de andere regio's. Vanavond en -nacht is het eerst vrijwel helder. Later verschijnen wolkenvelden vanuit Nederland. De minima bedragen plus 1 graad dicht bij zee tot min 5 graden ten zuiden van Samber en Maas.

Morgen wordt het zwaarbewolkt, maar het blijft overwegend droog. Er staat een zwakke, aan zee een matige noordoostenwind. De maxima bedragen 6 graden in de Ardennen en ongeveer 9 graden in de andere streken. Woensdag en vooral donderdag zijn er flinke perioden met zon bij een middagtemperatuur rond 10 graden. In de nacht/ochtend treedt landinwaarts lichte vorst op. Vrijdag en tijdens het weekend is er meer bewolking, maar het blijft overwegend droog. Overdag wordt het niet veel warmer dan 8 graden, maar doordat het meestal bewolkt zal zijn, koelt het in de nacht niet meer zo sterk af. (Belga)

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info