Moord Etterbeek: 'Ik moet weten wat met mijn kinderen gebeurd is'

30/09/12 om 08:35 - Bijgewerkt om 08:35

De man wiens vrouw en drie kinderen vermoord aangetroffen werden in hun woonst in Etterbeek, "wil weten wat er met zijn kinderen gebeurd is".

De man wiens vrouw en drie kinderen vrijdagavond vermoord aangetroffen werden in hun woonst in Etterbeek, "wil weten wat er met zijn kinderen gebeurd is". De 39-jarige Jasbir Singh getuigde zaterdag voor de camera van RTL-TVi. Het parket communiceert niet over de zaak en bevestigde enkel dat het om viervoudige moord gaat.

De Franstalige zender RTL-TVi wist de vader voor de camera te krijgen, toen hij bij vrienden in de buurt opgevangen werd. De man mocht na verhoor bij de politie beschikken. Singh was vrijdag aan het werk in een restaurant. Toen hij in tegenstelling tot andere dagen rond 17 uur nog niets gehoord had van zijn vrouw en kinderen, werd hij ongerust. Hij trok uiteindelijk huiswaarts en trof er de levenloze lichamen aan, getuigde de man.

'Ik heb niet begrepen wat er gebeurd is, hoe het gebeurd is'

"Het was donker binnen. Ik riep hen, maar niemand antwoordde. Toen ik het licht aanstak, zag ik overal bloed. Ik vond mijn oudste zoon, dan mijn vrouw en dan mijn tweede zoon, die voor de televisie lag. Ik zocht mijn jongste zoon maar vond hem niet. Ik ging naar de andere kamer. Toen ik naar hem toeliep zag ik het bloed. Ik ben onmiddellijk achteruit gegaan en heb de politie gebeld", zei de vader. De familie, van Indiase origine, had volgens de man geen vijanden.

"Ze zijn er niet meer. Ik heb niet begrepen wat er gebeurd is, hoe het gebeurd is. Ik moet het weten want ik ben hun vader. Ik moet weten wat er met mijn kinderen gebeurd is." (Belga/SD)

Lees meer over:

Onze partners