")})}else F(t)?t.top.open(e,n):t.location.assign(e)}function k(t){t.style.setProperty("display","inherit","important")}function B(t){return t.height<1}function Q(t){return 0==t.offsetHeight}function H(t,e){var n="";for(i=0;i=2)){var o=n.getBoundingClientRect();if("undefined"==typeof n.width)var r=n.offsetHeight,d=n.offsetWidth;else var r=n.height,d=n.width;if(0!=r&&0!=d){var u=o.left+d/2,c=o.top+r/2,p=e.documentElement,f=0,l=0;if(t.innerWidth&&t.innerHeight?(f=t.innerHeight,l=t.innerWidth):!p||isNaN(p.clientHeight)||isNaN(p.clientWidth)||(f=e.clientHeight,l=e.clientWidth),0<=c&&c<=f&&0<=u&&u<=l){if(t.uabAv[i]++,t.uabAv[i]>=2){var s=function(){};W(a,s,s),t.clearTimeout(t.uabAvt[i])}}else t.uabAv[i]=0}}}t.UABPdd=M;var q=O("head"),X=null;navigator.userAgent.search("Firefox")==-1&&(e.addEventListener?e.addEventListener("DOMContentLoaded",G,!1):e.attachEvent&&e.attachEvent("onreadystatechange",function(){"complete"===e.readyState&&G()})),t.addEventListener?t.addEventListener("load",G,!1):t.attachEvent&&t.attachEvent("onload",G),t.addEventListener?t.addEventListener("addefend.init",G,!1):t.attachEvent&&t.attachEvent("addefend.init",G)}(window,document,Math); /* e3e63ce15144f014c5bc20a068807458 */

MIVB eist van controleurs 10 pv's per dag

26/10/12 om 06:59 - Bijgewerkt om 06:59

(Belga) De Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB eist van haar controleurs dat ze dagelijks minstens 10 processen-verbaal uitschrijven. Het Comité P onderzoekt de zaak, zo meldt La Dernière Heure.

Het quotum van tien pv's staat vermeld in een e-mail die op 18 oktober verstuurd werd naar de bazen van de MIVB-controleurs. Daarin luidt het dat vanwege "de cijfers van de laatste dagen", de resultaten "nog ver liggen van het niveau van 10 processen-verbaal per agent". De boete voor zwartrijders is vastgelegd op minstens 100 euro. De openbaarvervoermaatschappij rekent dus op een minimaal dagelijks rendement van 1.000 euro per controleur. (DLA)

Onze partners