Man overlijdt na vermoedelijke verkeersagressie in Antwerpen

23/02/13 om 12:06 - Bijgewerkt om 12:06

In Antwerpen is een man om het leven gekomen nadat hij werd geslagen en twee keer overreden, vermoedelijk als gevolg van verkeersagressie.

Omstreeks 5 uur vanochtend werd de politie van Antwerpen naar de Noorderlaan geroepen voor een ongeval. Ter plaatse bleek een man overleden te zijn. Het eerste onderzoek wees uit dat er een schermutseling had plaatsgevonden waarna het slachtoffer twee keer werd overreden.

Verkeersagressie

Volgens het parket van Antwerpen gaat het naar alle waarschijnlijkheid om een geval van extreme verkeersagressie. Verder onderzoek moet daarover meer duidelijkheid verschaffen. Bij de feiten zouden drie auto's en een tiental personen betrokken zijn.

Schermutseling

Tijdens de schermutseling, waarbij ook slagen zouden zijn uitgedeeld, kwam het latere slachtoffer blijkbaar op de grond terecht, waarna hij tot tweemaal toe zou overreden zijn. Volgens het parket zou een voertuig eenmaal vooruit en eenmaal achteruit over de man gereden zijn.

Onderzoek

De lokale en federale politie voeren momenteel samen een onderzoek naar het incident. Daaruit moet onder meer de precieze doodsoorzaak van het slachtoffer blijken en of het overrijden met opzet gebeurde. (Belga/EE)

Lees meer over:

Onze partners