Man doodgeschoten nabij Crowne Plaza Antwerpen

18/10/12 om 16:04 - Bijgewerkt om 16:03

Kort na de middag is een man nabij het Antwerpse Crowne Plaza hotel doodgeschoten. Vermoedelijk moet het 'incident' gesitueerd worden in het criminele milieu.

Man doodgeschoten nabij Crowne Plaza Antwerpen

© Belga

Nabij het Crowne Plaza hotel in het zuiden van Antwerpen is kort na de middag een man neergeschoten om voorlopig nog onbekende redenen. Hij werd nog ter plekke gereanimeerd maar is volgens de politie kort na het schietincident overleden.

Volgens het parket van Antwerpen valt het incident aan de Gerard Le Grellelaan in het zuiden van Antwerpen vermoedelijk te situeren in het criminele milieu. Het parket baseert zich daarbij onder meer op de omstandigheden van de schietpartij. Meerdere personen zouden immers van kortbij verschillende malen op het slachtoffer hebben gevuurd.

De neergeschoten man, die volgens het parket 34 jaar oud was, overleed kort na de feiten nadat eerst nog gepoogd was hem ter plaatse te reanimeren. Een of meerdere verdachten vluchtten volgens de eerste informatie van de politie weg in een lichtkleurige wagen.

In verscheidene media wordt gesteld dat die vermeende vluchtwagen inmiddels zou zijn teruggevonden, maar dat wil het parket momenteel bevestigen noch ontkennen. Vooralsnog wordt ook niet meer informatie over het incident vrijgegeven. (Belga/INM)

Lees meer over:

Onze partners