Kris Peeters biedt hulp bij zwaar verkeersongeval

11/01/13 om 20:39 - Bijgewerkt om 20:39

Vlaams minister-president Kris Peeters heeft hulp geboden bij een zwaar verkeersongeval op de A12 tussen Brussel en Antwerpen.

Kris Peeters biedt hulp bij zwaar verkeersongeval

© Belga

Op de A12 ter hoogte van Willebroek gebeurde een ongeval waarbij twee auto's betrokken waren. De bestuurster van één van de wagens raakte daarbij levensgevaarlijk gewond. Vlaams minister-president Kris Peeters bood eerste hulp aan het slachtoffer.

'Ik zag een vrouw op de snelweg liggen en we zijn gestopt. We hebben de blauwe zwaailichten uit de auto gehaald om andere bestuurders te waarschuwen', zei Kris Peeters in Het Nieuws op vtm.

Peeters stapte uit en bood hulp aan het slachtoffer. 'Ik heb geprobeerd om eerste zorgen toe te dienen. We hebben gewacht tot de ambulances en de politie ter plaatse waren.'

Op Twitter bedankte Peeters de hulpdiensten voor hun interventie.

@MP_Peeters A12: Heb gedaan wat elke burger zou doen. Dank a hulpdiensten+ambulance vr schitterend werk, dank a omstaanders vr hulp. Behouden thuiskomst De Vlaamse minister-president was aangedaan door het zware ongeval. 'Iedereen zou een persoon in nood moeten helpen. Ik heb niet meer gedaan dan dat. Het zag er zeer ernstig uit. Ik hoop dat de dame het haalt.' (EE)

Lees meer over:

Onze partners