Guido Hendrikx (N-VA) - Bocholt

03/04/12 om 14:39 - Bijgewerkt om 14:39

Knack.be trapt de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 af en stelt drie vragen aan elke politicus die de strijd aangaat: Wat is de inzet van de verkiezingen? Wie wint en wie verliest? Wat speelt in uw gemeente?

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

N-VA kiest voor een open, transparante politiek, en geen gekonkel in achterkamertjes.

Omdat een beter Vlaanderen begint aan uw voordeur wil de N-VA als Vlaams-nationale partij ook in Bocholt sterk verankeren. Op 14 oktober hebben de Bolcholtenaren opnieuw de kans om de N-VA het vertrouwen te schenken. Met de N-VA maken we een beter Bocholt in een beter Vlaanderen.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Het is de eerste keer dat de N-VA in Bocholt meedoet aan de lokale verkiezingen, iedere stem voor de N-VA is dus een gewonnen stem. Maar wie uiteindelijk de winnaars en verliezers van deze verkiezing worden, daar beslist de kiezer over op 14 oktober.

Wat is van belang in uw gemeente?

Megaprojecten zijn er in de afgelopen jaren voldoende geweest. Die zullen ook niet meer kunnen gerealiseerd worden omwille van financiële redenen. Nu wordt het hoog tijd om aandacht te schenken aan de gewone Bocholtenaar met al zijn zorgen en tekortkomingen. Veiligheid, mobiliteit, verenigingsleven, cultuur en onderwijs... dat zullen onder andere onze thema's zijn. Kleinschaligheid dus tot dat wij ons hoofd weer helemaal boven water kunnen steken. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Onze partners