Gert Wouters (SP.A) - Olen

29/03/12 om 15:34 - Bijgewerkt om 15:34

Knack.be trapt de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 af en stelt drie vragen aan elke politicus die de strijd aangaat: Wat is de inzet van de verkiezingen? Wie wint en wie verliest? Wat speelt in uw gemeente?

Wat is de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

SP.A Olen wil met een goed programma voor de dag komen. Dat vraagt kennis van de gemeente, van haar problemen én van haar troeven. We bezorgen iedere Olenaar een lijst met thema 's waarover ze hun mening kenbaar kunnen maken. Met deze bevraging willen we luisteren naar de mensen. Zie het als een verregaande vorm van democratie: we willen alle Olenaars laten meedenken over het beleid voor de komende jaren. En natuurlijk willen we deel uitmaken van de volgende coalitie om zo het gewenste beleid van de Olenaars te kunnen waarmaken.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?

Uiteindelijk beslist de kiezer hierover, maar wij hopen vanzelfsprekend als winnaar uit de verkiezingsbus te komen!

Wat is van belang in uw gemeente?

Een bloeiend sport- en verenigingsleven, aandacht voor sociale noden, een gezond schoolbeleid, een veilige gemeente en dit met aandacht voor de gemeentefinanciën. Kortom een warm, sociaal en financieel gezond Olen waar het goed is om te wonen, te ontdekken, te ontspannen, te ondernemen en te werken.

Olen heeft nood aan een krachtdadig bestuur, waar wij als SP.A garant voor staan! (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en heeft een duidelijke visie over uw stad of dorp?

Stuur dan uw antwoorden op onze drie vragen - en een foto van uzelf - door naar simon.demeulemeester@knack.be.

Onze partners