Gault&Millau: Kobe Desramaults is chef van het jaar

(Belga) Kobe Desramaults is volgens de Gault&Millau-gids de ‘chef van het jaar’ 2013. Peter Goossens is de beste chef van België. De tiende editie België-Luxemburg van de culinaire gids werd maandag voorgesteld en ligt vanaf vandaag in de winkel.

Kobe Desramaults van restaurant “In de Wulf” in het West-Vlaamse Dranouter krijgt de prijs voor zijn “complexloze keuken die een authentiek en streekgebonden karakter heeft”. De beste chef van België is Peter Goossens. Zijn restaurant “Hof van Cleve” haalt voor de tiende keer een score van 19,5/20, de hoogste score van België. De gids stelt elk jaar ook drie beloftevolle chefs voor. Dit jaar zijn dat Matthieu Beudaert van Table d’Amis (Kortrijk), Benoit Meusy van L’Imperatif (Maisières) en Alexandre Dionisio van het restaurant Chez Alexandre (Brussel). (VOC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content