Z-Expert: Jos Delbeke

Z-Expert: Jos Delbeke

De hoogste Belgische ambtenaar in Europa, Jos Delbeke, directeur-generaal van Milieu, beantwoordt uw vragen.Z-Expert: Koen Geens

Z-Expert: Koen Geens

In de reeks "Vlaanderen schittert in Europa, Europa schittert in Vlaanderen" leggen we uw vragen voor aan Koen Geens, voorzitter van "Vlaanderen In Actie".
EU-expats ontdekken Vlaamse bossen

EU-expats ontdekken Vlaamse bossen

Naar jaarlijkse gewoonte zet de Week van het Bos de natuurlijke rijkdom van de Vlaamse natuur- en bosgebieden in de kijker. Het thema sluit dit keer aan bij het Internationaal Jaar van de Biodiversiteit.


Ontdek het feestaanbod

Ontdek het feestaanbod

Vlaanderen schittert in Europa en dat vieren we! Kom naar een van de gratis concerten of activiteiten in jouw buurt en vier mee.


De troeven van Vlaanderen

De troeven van Vlaanderen

Lekker eten, een rijke geschiedenis en een centrale ligging. Lees meer over de toeristische en professionele troeven van Vlaanderen.Vlaanderen Hotspotgids

Vlaanderen Hotspotgids

De Vlaanderen Hotspotgids op Facebook verzamelt de beste en mooiste plekjes. Schrijf mee aan de gids en deel een schitterend stukje Vlaanderen met de rest van Europa.


De Vlaamse prioriteiten

De Vlaamse prioriteiten

De Vlaamse overheid wil tijdens het voorzitterschap de nadruk leggen op vijf krachtlijnen. Lees meer over de Vlaamse prioriteiten.Wat doet Europa voor Vlaanderen?

Wat doet Europa voor Vlaanderen?

Europa heeft meer invloed op uw dagelijkse leven dan u denkt. Niet minder dan 70 procent van onze wetten is van Europese oorsprong!