Dutroux wil brief aan Lejeune verkopen aan hoogstbiedende

09/10/12 om 07:23 - Bijgewerkt om 07:23

Marc Dutroux wil een brief schrijven aan Jean-Denis Lejeune en de brief verkopen aan de hoogstbiedende.

Volgens het magazine Dag Allemaal wil Marc Dutroux een brief sturen naar Jean-Denis Lejeune, net zoals zijn ex-vrouw Michelle Martin, en wil hij zijn schrijfsels verkopen aan de hoogstbiedende media. Dat schrijft Sudpresse.

Marc Dutroux, die opgesloten zit in de gevangenis van Nijvel, beschikt tegenwoordig over een soort van "manager". Het gaat om een persoon die anoniem wil blijven, maar naar eigen zeggen regelmatig een bezoek brengt aan Dutroux en al jarenlang met hem correspondeert.

Volgens Dag Allemaal bevestigt de man dat Marc Dutroux klaar is om te reageren op de vrijlating van zijn ex-vrouw en om de pers in de gevangenis te woord te staan. Ook wil hij zijn brief aan Jean-Denis Lejeune publiek maken, maar dan wel tegen betaling.

Volgens zijn "manager" heeft Dutroux gezegd dat hij nu wel kan "praten" omdat hij niemand meer hoeft te "beschermen" sinds de vrijlating van Michelle Martin.

Jean-Denis Lejeune heeft al laten weten niet op de hoogte te zijn van de plannen van Dutroux en tot hiertoe geen brief te hebben ontvangen. (Belga)

Onze partners