Drie lijken van vermiste personen geborgen in Dender

12/10/11 om 08:54 - Bijgewerkt om 08:54

Het gaat om de lichamen van een sinds zondagochtend vermist koppel en van een vrouw die sinds eind augustus spoorloos was.

In de Dender in Aalst zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie lijken van vermiste personen teruggevonden.

Dinsdagavond laat werd in de buurt van de Sint-Annabrug de Opel Corsa van een sinds zondagochtend vermist jong koppel teruggevonden.

In het voertuig werd het levenloze lichaam van de 24-jarige Kenny Roels aangetroffen. Het technisch steunteam van de scheepvaartpolitie vond met een sonar later op de nacht in de buurt van de wagen het lichaam van zijn 23-jarige vriendin Beverly Declercq. Wellicht is zij door de stroming uit het voertuig gespoeld.

Het koppel was niet meer gezien sinds het zondagochtend met de auto was vertrokken van een fuif in Aalst. De verdwijning werd als onrustwekkend beschouwd.

Derde lijk
Daarna werd op ongeveer dezelfde plek nog een tweede voertuig gevonden, met daarin het lijk van een vrouw die sinds 30 augustus als vermist werd opgegeven.

Het parket van Dendermonde, bij monde van perswoordvoerder Antoon Schotsaert, laat woensdagochtend weten in de loop van de voormiddag spontaan over de verdwijningen te communiceren.

Het parket benadrukt dat het in het belang van het onderzoek geen tussentijdse informatie wil geven. (Belga/TE)

Lees meer over:

Onze partners