Deze website wordt vandaag door thuiswerkers gemaakt

Deze website wordt vandaag door thuiswerkers gemaakt. Onze journalisten doen mee aan de Nationale Thuiswerkdag.

Dit artikel dateert van 8 december naar aanleiding van de nationale thuiswerkdag.

Deze website wordt vandaag door thuiswerkers gemaakt. Onze journalisten doen mee aan de Nationale Thuiswerkdag.
We kwamen op dat idee na het lezen van een column van Philippe Rogge, de CEO van Microsoft, die regelmatig een opiniestuk schrijft voor deze website. We geloven ook dat thuiswerken inderdaad zorgt voor tijdswinst, minder stress, minder impact op het milieu en misschien zelfs voor meer productiviteit.

Al onze journalisten hebben thuis toegang tot alle nieuwsbronnen in teksten, foto’s en video, zoals ze die op de redactie hebben. Ze staan constant met elkaar in verbinding via een online chatprogramma. Ze beschikken over de technologie die nodig is om samen te werken vanop afstand. Op die manier is het voor ons perfect mogelijk om u van thuis uit het nieuws van de dag te presenteren.

Tenminste, voor één dag. Want wij geloven ook dat de beste ideeën voor een artikel, een opiniestuk of een fotoreeks, pas ontstaan wanneer mensen samen in één ruimte werken, dat creativiteit gevoed wordt door toevallige ontmoetingen en dat problemen sneller opgelost raken wanneer mensen elkaar in de ogen kunnen kijken.

Daarom maken we morgen voor u deze website weer gewoon met zijn allen vanuit de newsroom in het Brussels Media Centre in Evere.

Knack.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content