Delphine Boël verkoopt haar villa in Ukkel

09/07/14 om 05:44 - Bijgewerkt om 05:45

Het huis van Delphine Boël in Ukkel staat te koop. Het optrekje van de buitenechtelijke dochter van koning Albert heeft negen slaapkamers en zes badkamers.

Delphine Boël verkoopt haar villa in Ukkel

Delphine Boël © belga

Dat schrijven Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Het gaat eigenlijk om twee woningen, maar ze vormen één geheel en worden samen te koop gezet bij een gerenommeerd vastgoedagentschap in Brussel.

Aan de ene kant woont Delphine met haar man en twee kinderen. In het andere pand woont haar moeder Sybille de Selys Longchamps. De twee woningen kunnen samengevoegd worden tot één. De vraagprijs voor het gebouw bedraagt 2.985.000 euro. Daarvoor heb je wel 650 m2 bewoonbare oppervlakte met negen slaapkamers, zes badkamers en twee garages met plaats voor vier auto's.

Boël sprak eerder al van mogelijke plannen om weer in Londen te gaan wonen en haar moeder zou graag definitief verhuizen naar haar landgoed in Zuid-Frankrijk. Dinsdag Hier en daar wordt ook geopperd dat Delphine zelf in geldproblemen zou zitten. Maar daar klopt niets van, laat haar partner Jim O'Hare via hun advocaat weten. (Belga/TV)

Onze partners