De Ideale Wereld smokkelt drugsdealer, massamoordenaar en N-VA'ers in affiche Crevits

17/04/14 om 11:00 - Bijgewerkt om 11:00

Het VIER-programma De Ideale Wereld stuurde foto's van een Mexicaanse drugsdealer, een massamoordenaar en N-VA-leden in voor de selfie-affiche van Hilde Crevits.

De Ideale Wereld smokkelt drugsdealer, massamoordenaar en N-VA'ers in affiche Crevits

De verkiezingsaffiche van Hilde Crevits, samengesteld uit selfies © .

Het VIER-programma De Ideale Wereld van Otto-Jan Ham, Jonas Geirnaert en Jelle De Beule is erin geslaagd de foto van de Mexicaanse drugsdealer Daimon Banderas en massamoordenaar James Holmes (de man die 12 mensen doodschoot bij de première van de Batmanfilm 'The Dark Knight Rises' ) in de selfie-affiche van Hilde Crevits (CD&V) te krijgen. Dat schrijft De Standaard. Ook enkele lokale N-VA-leden zouden op de CD&V-affiche prijken. Volgens de VRT staat ook de Amerikaanse politicus John Edwards, die in opspraak kwam wegens fraude, ertussen.

Portret uit selfies

De Vlaamse minister had mensen opgeroepen een zelf getrokken zelfportret (de genaamde selfie) in te sturen. Die zijn gebruikt om een portret van Crevits voor haar verkiezingsaffiches in West-Vlaanderen samen te stellen. In Het Nieuwsblad zegt Crevits te kunnen lachen met de stoot van De Ideale Wereld, een dagelijks nieuwsprogramma, met een komische insteek.

Crevits: 'Blij dat De Ideale Wereld fan is'

'Ik heb honderden selfies binnengekregen, je kunt niet vermijden dat grappenmakers daarmee aan de slag gaan. Ik ben blij dat De Ideale Wereld fan is. Eindelijk hebben ze zich geout. Weliswaar vermomd, maar toch.'

Onze partners