Daniël Termont (SP.A) - Burgemeester Gent

26/01/12 om 15:21 - Bijgewerkt om 15:21

Knack.be trapt de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 af en stelt drie vragen aan elke politicus die de strijd aangaat: Wat is de inzet van de verkiezingen? Wie wint en wie verliest? Wat speelt in uw gemeente?

Wat is voor u de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen?

De inzet van de gemeenteraadsverkiezingen in Gent is dat de Gentenaars hun stem uitbrengen op die kandidaten van wie zij overtuigd zijn dat ze de Gentse gemeenschap met succes doorheen de woelige periode, die op ons afkomt, zullen kunnen loodsen.

Wie worden de winnaars, wie de verliezers?
De winnaars zullen diegenen zijn die opkomen voor een gedurfd en vernieuwend beleid voor onze stad. Een beleid dat de Gentenaars perspectieven biedt op een betere toekomst, in een stad waar solidariteit, participatie en creativiteit de sleutelwoorden zijn.

Wat is van belang in uw gemeente?
Als mij het mandaat wordt gegeven om voor de volgende zes jaar een bestuursploeg te leiden, zal ik als hoogste prioriteit verder ijveren voor gelijke kansen tussen de welstellenden en de minderbedeelden in onze stad, opdat alle Gentenaars kunnen genieten van het mooie en het aangename dat onze stad te bieden heeft. (SD)

U komt ook op bij de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober 2012 en u wil onze drie vragen ook beantwoorden?

Laat dat weten aan simon.demeulemeester@knack.be.

Onze partners