Chirurg excuseert zich voor openbare seks met burgemeester van Aalst

06/09/11 om 12:22 - Bijgewerkt om 12:22

Een chirurg uit Aalst excuseert zich voor een internetfilmpje waarop te zien was hoe hij in het openbaar op een toren seks had met de burgemeester van Aalst.

Chirurg excuseert zich voor openbare seks met burgemeester van Aalst

© Belga

De hartchirurg van het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis Aalst, die twee weken geleden op een internetfilmpje te zien was terwijl hij de liefde bedreef op een Spaanse toren met burgemeester Ilse Uyttersprot, heeft zich verontschuldigd ten opzichte van patiënten, collega's en het ziekenhuis.

Imago
"Hij heeft zich verontschuldigd voor het geval het imago van het
ziekenhuis zou geschonden zijn en stelde vast dat het filmpje een aantal mensen choqueerde", klinkt het bij het ASZ Aalst.

Privé
"Het directiecomité heeft de excuses aanvaard en er komen ook geen verdere stappen." Het ziekenhuis benadrukt dat het gaat om een feit uit zijn privèleven van vier jaar geleden, en dat het filmpje buiten de wil van de chirurg op het internet belandde.

Toren
Het ging om een filmpje dat vier jaar geleden was opgenomen door enkele jongeren op vakantie. Op de beelden was te zien hoe de hartchirurg in een toren en in het zicht van iedereen seks had met de burgemeester van Aalst.

Internethit

Hoewel het filmpje al vier jaar oud was, werd het twee weken geleden plots een internethit. De burgemeester van Aalst slaagde er vrijwel meteen in om het filmpje te verwijderen van de videosites die het toonden. De burgemeester zelf reageerde laconiek op de beelden.

Gemeenteraad
Ze zei dat ze zich er niet van bewust was geweest dat andere mensen haar konden zien en dat het verder om een privékwestie ging zonder politieke consequenties. Uyttersprot werd daarin gevolgd door de gemeenteraad van Aalst. Die bevestigde het vertrouwen in de burgemeester. (Belga/EE)

Lees meer over:

Onze partners