Bart De Wever: 'Zet die plaat af, idioot!'

14/10/12 om 21:02 - Bijgewerkt om 21:02

'Zet die plaat af! In vredesnaam zet die plaat af, idioot!' Niet de overwinningsspeech van Bart De Wever haalde YouTube, wel dat hij live in het Journaal van VRT uithaalde naar de N-VA-deejay van dienst.

Bart De Wever: 'Zet die plaat af, idioot!'De VRT onderbrak een live interview met Filip Dewinter om rechtstreeks over te schakelen naar de langverwachte overwinningsspeech van Bart De Wever.

Toen alle camera's op de voorzitter van N-VA gericht waren, bleef er keihard muziek spelen, zo lang dat de voorzitter er zenuwachtig van werd.

'Beste vrienden, allez mannen!' begint De Wever. 'Zet die plaat af. In vredesnaam, zet die plaat af. Allez jong, we zitten rechtstreeks in het nieuws. Wat een idioot.'

Even later kon De Wever zijn speech dan toch beginnen met de woorden 'Vrienden, Vlamingen, stadsgenoten...'

Producer The Magician liet via Twitter weten dat hij niet blij is dat de N-VA zijn remix draaide op hun overwinningsfeest. (EE)


The Magician @themagicianclub12m I want to tell you that nobody asked me to use it and I don't support any political party.

The Magician @themagicianclub13m To my fellow Belgians, Following the television broadcasting of my remix for Sam Sparro "Happiness" for the N-VA political party.

Onze partners