Artiesten treden weer op voor meer solidariteit

31/05/10 om 12:35 - Bijgewerkt om 12:35

Een week voor de verkiezingen organiseert Belgavox weer een gratis concert in Brussel.

Op 6 juni, een week voor de verkiezingen, organiseert de vzw Belgavox weer een gratis concert in Brussel om op te roepen tot meer solidariteit en meer dialoog.

Vorig jaar organiseerde Belgavox vlak voor de Vlaamse verkiezingen een gratis concert aan de voet van het Brusselse Atomium.

Doel was om bij te dragen tot het versterken van de solidariteit, de dialoog, het respect, het samenhorigheidsgevoel en de multiculturele diversiteit in België.

Op zondag 6 juni tussen 13 en 18 uur is er weer een gratis concert, ditmaal op het Brusselse Paleizenplein. Meer dan 40 Nederlands- en Franstalige artiesten hebben hun medewerking toegezegd.

Enkele bekende namen die zullen optreden zijn Daan, Tom Dice, Dani Klein (Vaya con Dios), Frank Vander Linden, Jasper Steverlinck (Arid), Paul Michiels, Stef Kamil Carlens, The Scabs, Milow, Philip Catherine en Sandra Kim.

Volgens vzw-voorzitter Stijn Kolacny gaat het om een puur burgerlijk en a-politiek initiatief. Het concert zal integraal en rechtstreeks worden uitgezonden op onder meer Kanaal Z/Canal Z en TV Brussel.

Lees meer over:

Onze partners