Xavier Malisse met Alfa Romeo in Zoute Grand Prix 2017

05/10/17 om 17:52 - Bijgewerkt om 17:54

Bron: Belga

De Belgische tennisser Xavier Malisse zal volgend weekend plaatsnemen in een Alfa Romeo 4C Coupé tijdens de GT Tour in het kader van de Zoute Grand Prix 2017.

Xavier Malisse met Alfa Romeo in Zoute Grand Prix 2017

Xavier Malisse met Alfa Romeo in Zoute Grand Prix 2017 © BELGA

Alfa Romeo, het automerk met een fascinerende historiek van meer dan 107 jaar, herbevestigt zijn sportieve ambities en zal aanwezig zijn in Knokke met een gamma rijk aan nieuwigheden, met onder meer de nieuwe Giulia en Stelvio. "Wij zijn erg blij dat Xavier Malisse zal plaatsnemen achter het stuur van één van onze modellen in de Zoute Grand Prix 2017", verklaart Cédric Donck, Country Manager van Alfa Romeo en Jeep voor de Belux-markt. "In 2016 had hij het privilege om als eerste te rijden met de Giulia Quadrifoglio. In de editie van 2015 nam hij deel met een 4C Spider en 2015, en dit jaar dus met de Coupé-versie van de Alfa Romeo 4C."

Xavier Malisse heeft een passie voor auto's. Zo nam hij recent nog deel aan enkele rally's voor historische auto's in Europa. De tennisheld is present tijdens het weekend van de Zoute Grand Prix in Knokke, meer bepaald op zondag 8 oktober, waar hij aan het stuur van een Alfa Romeo 4C Coupé zal deelnemen aan de GT Tour.(Belga)

Onze partners