Word autotester voor één dag

De volledig elektrische Volkswagen e-Golf op het autosalon © Knack.be
Urbain Vandormael
Urbain Vandormael Expert autosector. Schrijft op Knack.be wekelijks over nieuwigheden in autoland.

Op 9 mei verschijnt een Knack Extra gewijd aan alternatieve aandrijfsystemen en autonoom rijden. De autoredactie van Knack.be organiseert in samenwerking met Volkswagen een testdag voor 10 lezers van Knack.be op vrijdag 6 april.

De deelnemers krijgen de gelegenheid om proefritten te maken van telkens 25 km met vijf varianten van de VW Golf, met name de Golf TSI (benzine), Golf TDI (diesel), TGI (CNG aardgas), e-Golf (full electric) en Golf GTE (hybrid electric/benzine).

Het programma start om 9:30 in het VW Contact Center in Kortenberg, het einde is voorzien rond 16 uur. De organisatoren bieden de deelnemers een koffieontbijt en lunch aan.

Kandidaat-testrijders moeten minstens 18 jaar oud zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs. Voor wie zin heeft om één dag in de huid van een autotester te kruipen, is dit een unieke gelegenheid.

De plaatsen zijn beperkt, snel reageren is de boodschap. Stuur uw kandidatuur naar urbain.vandormael@knack.be met vermelding van naam en voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en mailadres, categorie rijbewijs.

De commentaren van de deelnemers verschijnen in de Knack Extra van 9 mei.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content